Friday, August 29, 2014

Bakal Mahasiswi.. : )


Assalamualaikum.. Apa khabar orang kampung sekalian?

Masa aku tengah menaip entry ni bermakna lagi 2 hari ja lagi aku akan bergelar mahasiswi.. hihihi.. eksaited dowh.. alhamdulillah.. syukur sangat aku dapat tawaran sambung pengajian dalam peringkat Ijazah Sarjana Muda (ISM) Sains Kemasyarakatan di Universiti Sains Malaysia (USM)..




Dalam kegembiraaan aku jugak turut berkongsi rasa dengan kawan2 yg nasib tidak menyebelahi diorang.. aku doakan agar kawan2 yang lain pun bakal jejakkan kaki ke menara gading.. rayuan still ada, jangan putus asa, chill k.. :)

Actually aku pon tak expect yg aku akan dapat USM, university APEX pulak tu.. ye la result tak teqa mana sangat.. aku just eksaited je lebih, tapi apa makna university APEX pon tak tau.. barang-barang kelengkapan pon masih tak lengkap lagi..

Untuk pengetahuan hampa, sains kemasyarakatan tu pilihan pertama aku masa isi permohonan USM.. permohonan USM dengan UPU tak sama k.. harap maklong.. aku harap sangat aku dapat sambung degree jauh-jauh.. means dapat keluar dari negeri yg penuh dengan mutiara ini.. dok berangan dapat UMS, UNIMAS, UM, ke UKM nun jauh di sana.. tapi apakan daya, doa mak lebih makbul.. mak doa bagi aku dapat yg dekat2 je.. so tak kesampaian hajat nak naik belon (kapal terbang).. sobss.. :(

So doakan lah yang terbaik untuk aku.. doakan bagi aku berjiwa kental, kuat mental dan fizikal.. ye la, hidup baru, tempat pun baru macam2 nak kena tempuh.. seram jugak baca blog2 student USM dan student IPTA lain semalam.. pasal hantu la, assignment yg belungguk, roomate, macam-macam lagi.. hope tak patah semangat..

Salam sayang..


2 comments:

  1. hai bella. Actually baru baca komen bella kat blog. Usm jugak ka? akak usm kejut. hee good luck dear. :) Blog bella pun best jugak. :)

    ReplyDelete
  2. SAYA PAK LUKAS DARI HONGKONG Syukur Alhamdulillah di tahun ini Saya mendapatkan Rezeki yg berlimpah sebab sudah hampir 10 Tahun Saya bekerja di (HONGKONG) tdk pernah menikmati hasil jeripaya saya karna Hutang keluarga Sangatlah banyak namun Akhirnya, saya bisa terlepas dari masalah Hutang Baik di bank maupun sama Majikan saya di Tahun yg penuh berkah ini,
    Dan sekarang saya bisa pulang ke Indonesia dgn membawakan Modal buat Keluarga supaya usaha kami bisa di lanjutkan lagi,dan tak lupa saya ucapkan Terimah kasih banyak kepada AKI DARMO karna Beliaulah yg tlah memberikan bantuan kepada kami melalui bantuan Nomor Togel jadi sayapun berhasil menang di pemasangan Nomor di HONGKONG dan menang banyak
    Jadi,Bagi Teman yg ada di group ini yg mempunyai masalah silahkan minta bantuan Sama AKI DARMO dgn cara TLFN di Nomor ;[082-310-142-255] percaya ataupun tdk itu tergantung sama anda Namun inilah kisa nyata saya-ATAU, KUNGJUNGGI, BLOG, AKI DARMO… >>> KLIK DISINI ANGKA TEMBUS 2D,3D,4D,5D,6D,7D,9D-<<<<

    ReplyDelete